maanantai 1. lokakuuta 2012

Uusi blogi ja tilannepäivitystä

Vihdoin ja viimein meillä on TOIMIVA nettiyhteys ja sain aikaiseksi avata uuden blogin koirajutuille. Tässä tulee nyt hieman tilannepäivitystä. Ensinnäkin kaikki kolme koiraa ovat edelleen hengissä ja voivat hyvin. 

Roosa on iästään (11v.) huolimatta edelleen hyvinkin virkeä ja jaksaa touhuta sekä lenkkeillä vanhaan malliin. Toki näiden välillä lepää ja nukkuu mielellään sohvalla tai jossain muussa mahdollisimman pehmeässä ja lämpimässä paikassa.Rasmuksen kanssa harrastan edelleen agilityä ja kesällä kävimme ohjatuissa treeneissä n. kerran viikossa. Parissa virallisessa kisassakin tuli käytyä lähes parin vuoden tauon jälkeen ja ihan hyvin se kisaaminenkin vielä sujui. Paras tulos taisi olla Nokialla harmittava kontaktivitonen muuten virheettömällä radalla. Vauhti Rasmuksella on ehkä vähän hiipunut parhaista ajoista, mutta onhan sillä ikääkin jo reilu 8v. Ainakin suunnitelmissa olisi startata nyt syksyn aikana vielä muutama kisa. Talveksi en Rasmukselle agilityn ryhmäpaikkaa hakenut vaan ajattelin käydä sen kanssa silloin tällöin vaan höntsäilemässä.

Kuva: Eija Viitanen

Ruun kanssa aloitimme agilityn virallisesti toukokuussa ohjatuissa treeneissä, joissa kävimme parhaimmillaan jopa parikin kertaa viikossa ja aika hyvin mentiinkin lajissa kesän aikana eteenpäin. Suurimpina haasteina ennen virallisille kisakentille menoa meillä on vielä saada varmuutta kontaktien tekemiseen ja lähdössä paikalla pysymiseen. Pari kertaa olemme kyllä käyneet tunnustelemassa kisatunnelmaa epävirallisissa agilitykisoissa putkiluokassa, jossa radalla on siis vain hyppyjä ja putkia. 

Kuva:Eija Viitanen

6 kommenttia:

 1. Kiva, että teidänkin kuulumisia voi taas seurata nettimaailmassakin :-)
  Toi Ruun episkuva on NIIN ihana, siinä ei paljon puomit kolise!

  VastaaPoista
 2. Jee, uusi blogi! Samaa ihastelin, kun Hanna eli tota Ruun hyppykuvaa, mikä meininki! :)

  VastaaPoista
 3. Joo, Ruulla tuntuu agilityssä olevan sellainen meininki, että se mitä tehdään, tehdään aina täysillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painaisin nyt tykkää -nappulaa, jos täällä olis semmoinen :)

   Poista
 4. Kiva kun teijänkin kuulumisia pääsee taas lukeen. :)
  Mukavaa syksyä Teitille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysitte meidän uuden blogin ja hauskaa syksyn jatkoa myös teille!

   Poista