keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Parsoneiden erkkari 2012

Sunnuntaina Roosa ja Ruu osallistuivat parsoneiden erikoisnäyttelyyn , joka järjestettiin Hyvinkäällä. Molemmilla koiruuksilla oli tuomarina ruotsalainen Svante Frisk. Ruu esiintyi yllättävän hyvin (käveli siis suurimman osan neljällä jalalla eteenpäin :)) avoimessa luokassa saaden EH:n ja Roosa vetskuissa saaden ERI:n. Roosan edellisestä näyttelystä olikin jo aikaa, joten aika kivasti meni. En ole vielä ehtinyt perehtymään tyttöjen arvosteluihin tarkemmin, kun ovat ruotsiksi enkä ihan kaikkea ainakaan ensi vilkaisulla ymmärtänyt. Tekstiä arvosteluissa oli paljon, melkein koko paperi käytetty, mutta tässä nyt jotain poimintoja. Ruulla luki, että korvat on vähän ilmavat ja saisi olla vahvempi rakenteeltaan, hyvä turkki ja temperamentti. Roosalla oli myös hieman lennokkaat korvat, mutta liikkui hyvin ja myöskin hyvä temperamentti. 

(Kuva: Toni Lund)
Ruu söpöstelee.


(Kuva: Eija Viitanen)
Ruusta ei tullut otettua erkkarissa poseerauskuvaa, joten laitetaan tähän nyt tämä Tampereen ryhmiksessä 1.9.2012 otettu kuva.2 kommenttia:

  1. Onnittelut hyvistä arvosanoista! Teille tuli samat arvosanat, kun munkin koirille :) Anskulle ERI, Nugalle EH :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Onnittelut myös teille ERI:stä ja EH:sta. Ei ollut tuomarit lepsuimmasta päästä.

    VastaaPoista